Ervaringen

Na het eerste gesprek voelde ik me al meteen opgelucht. Ook mijn thuisfront merkte al meteen dat er iets van me afgevallen was. Fijn om je zorgen te kunnen delen. Ik heb veel geleerd en het waren prettige gesprekken. Het is de investering in tijd en geld meer dan waard.
Marieke is heel geduldig en rustig. Ze kan zich goed in een ander verplaatsen. Ze is goed in staat om echt te luisteren en hoort ook echt wat je zegt. Ze geeft tips, maar laat je ook vooral zelf goed nadenken over hoe je van bepaalde situaties minder last kan hebben en er beter mee kan omgaan. Ze zet je tot nadenken waardoor je verder komt.
Omdat ik vastliep door stress op mijn werk ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik heb nu meer beeld van wat mij precies stress geeft en weet beter hoe ik moet handelen als de stress me teveel wordt. Geen stress meer hebben bestaat helaas niet, maar ik kan er nu wel beter mee omgaan.
De gesprekken waren zeer verhelderend. Ik kreeg nieuwe inzichten over mezelf en over wat ik echt belangrijk vind. Zo kwam ik erachter dat mijn werkplek niet meer goed bij mij paste. Dat was best moeilijk maar door deze inzichten kon ik wel een aantal stappen zetten. Het was prettig dat dit proces van verandering werd ondersteund, zodat ik niet terug kon vallen in oude gewoontes of in de oude situatie, maar de ondersteuning voelde om door te zetten. Inmiddels heb ik een andere werkplek gevonden die beter bij mij past.
Ik ken Marieke als een coach die zeer goed aanvoelt wat er speelt bij de ander. Ze is rustig, vriendelijk en vraagt door. Als je een coach zoekt met kwaliteiten dan is Marieke een absolute aanrader.

Over mij


Het gaat eigenlijk echt om jou. Het is dus belangrijk dat je een coach zoekt die past bij wat je nodig hebt. Of ik je in jouw proces kan begeleiden, kunnen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken. Als coach wordt ik ervaren als een rustig, open en warm persoon. Een goede luisteraar, respectvol, intuïtief, humor, en met een praktische instelling. Van nature heb ik een oprechte interesse in de ander en het verhaal dat bij diegene hoort. In mijn werkzame leven staat altijd het begeleiden, trainen en coachen van mensen centraal.  

Als coach vind ik professionaliteit en bijscholing belangrijk. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en lid van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council ) als beroepscoach. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO die een klachtenreglement heeft waar cliënten een beroep op kunnen doen.

Ik ben erkend coach door de STIR (Kamer voor Coaching, een keurmerk voor professioneel begeleiden).

Ik ben aangesloten en geverifieerd door Coachfinder ( een initiatief door psychologiemagazine).

Door de jaren heen heb ik verschillende coachtrainingen/ opleidingen gevolgd waaronder de opleiding Professioneel Coach van ICM opleidingen en trainingen. Deze opleiding is door de NOBCO geaccrediteerd en heeft het EQA (European Quality Award) keurmerk op practioner niveau en is door de STIR erkend als opleiding voor coaches. Ook heb ik de opleiding Stress en Burn-out begeleiding afgerond (ICM Opleidingen en Trainingen). Voor meer informatie over mijn werkervaring en opleiding kunt u mijn LinkedIn profiel raadplegen.